נקע בגבול שבין הקרסול לכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

11/12/2010 | 23:55 | מאת: יוסי

שלום רב, היום מעדתיומאותה נפילה אינני מצליח להזיז את הרגל, המקום לא התנפח אך מאוד כואב ואני לא יכול לדרוך על הרגל. איך אפשר להקל על הכאב חוץ מלמרוח בן גיי? והאם לדעתך מדובר בנקע? כמה זמן לוקחת ההחלמה?

19/12/2010 | 08:29 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

איך אפשר להקל על הכאב חוץ מלמרוח בן גיי? - מנוחה עם רגל מורמת, הימנעות מדריכה וקירור מקומי. והאם לדעתך מדובר בנקע? כמה זמן לוקחת ההחלמה? - לא ניתן לאבחן מה הבעיה ללא בדיקה ולכן גם לא ניתן לענות. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול