נזק בכף רגל כתוצאה מתאונת עבודה ב21.5.09.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

08/12/2010 | 14:48 | מאת: אורן

הפלטה שהרמתי בעבודה במשקל 25 קילו לאחר בירור עם היצרן נפלה על אצבעות רגל ימין ונגרם שבר וריסוק בבוהן, גררתי חודשיים את כף הרגל באלכסון מהזרת עד העקב, יש לי כאבים בכף הרגל המגבילים את זמו עמידה והליכה וכתוצאה מכך בכף רגל שמאל פלטפוס הולך עם מדרסים לא כל כך עוזרים. האם כתוצאה מנפילת הפלטה על אצבעות הרגל נגרם הנזק לכף הרגל או כתוצאה מגרירת הרגל.

17/12/2010 | 14:20 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לא יודע לצערי ממה נגרם הנזק. לא בדקתי את הרגל. פנה לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגוריך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול