היצמדות אצבעות בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

05/12/2010 | 01:30 | מאת: רועי

שלום, לאחרונה אני חש כי האצבע השמאלית ביותר (הזרת) בכף רגל שמאל נצמדת לאצבע שמימינה. הדבר מורגש כל הזמן ובעיקר כואב ומפריע כשאני נועל נעליים. הרופא שלי בדק ואמר שאין שם פטריה או משהו בסגנון וצריך ללכת לאורתופד. לפני שאגיע לאורתופד אשמח לשמוע כאן מה דעתכם ? בכף רגל ימין הדבר כמעט ולא מורגש. האם יש טיפול מהיר לדבר הזה? (אולי מדרסים או משחה כלשהי) תודה.

13/12/2010 | 13:22 | מאת: כרמלה כהן

היצמדות הזרת השמאלית לאצבע שנמצאת בסמוך אליהה וגורמת לכאבים בכל זמן נעילת נעלים סגורות יש לצין שהלכתי לרפא כף הרגל והוא המליץ על כרית מטטרסלית לרגל שמאל, רק שאני לא מוצאת הייכן לקנות את זה והאם לדעתך זה יעזור אשמח לתשובה מהירה תודה מראש כרמלה כהן

13/12/2010 | 13:22 | מאת: כרמלה כהן

היצמדות הזרת השמאלית לאצבע שנמצאת בסמוך אליהה וגורמת לכאבים בכל זמן נעילת נעלים סגורות יש לצין שהלכתי לרפא כף הרגל והוא המליץ על כרית מטטרסלית לרגל שמאל, רק שאני לא מוצאת הייכן לקנות את זה והאם לדעתך זה יעזור אשמח לתשובה מהירה תודה מראש כרמלה כהן

16/12/2010 | 20:21 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לצורך מתן תשובה לשאלתך יש צורך בבדיקה אורתופדית מסודרת ובחינת בדיקות עזר. פני לבדיקת אורתופד באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול