צניחה לא רצונית של כף הרגל עם התקשות וכאב חד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

18/11/2010 | 22:11 | מאת: מירה

שלום רב ד"ר יחזקאל טיטיון ותודה על הזמן שאתה מקדיש לפונים. אני סובלת מאוד מכאבים בכף הרגל, נפיחות בקרסול(צמוד לעצם חיצונית מעין רקמה תפוחה וסחוסית), כאבים באצבעות הרגליים(בגלל האוסטיאופורוזיס? בת 61), אבל הבעיה הכואבת והקשה ביותר היא,כאשר באופן פתאומי אצבעות כף הרגל/כף הרגל צונחות פנימה בצורה בלתי רצונית,כואבת ולא ניתנת להשבה מספר שניות ארוך ומציק מאוד. האם התופעה מוכרת?האם מדובר במחסור במינרל או בבעיה בעצב? אודה לך מאוד להכוונה ודרכי טיפול אם ידועות במקרה זה,כאשר ברור שאני צריכה להגיע למומחה לכף הרגל. תודה רבה, מירה.

22/11/2010 | 12:50 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

נפיחות בקרסול(צמוד לעצם חיצונית מעין רקמה תפוחה וסחוסית), כאבים באצבעות הרגליים(בגלל האוסטיאופורוזיס? - לא קשור לאוסטאופורוזיס. אבל הבעיה הכואבת והקשה ביותר היא,כאשר באופן פתאומי אצבעות כף הרגל/כף הרגל צונחות פנימה בצורה בלתי רצונית,כואבת ולא ניתנת להשבה מספר שניות ארוך ומציק מאוד. האם התופעה מוכרת?האם מדובר במחסור במינרל או בבעיה בעצב? - מוכר ויכולות להיות לכך סיבות שונות. החל מבעיה באיזון מלחים בדם, בעיה באיזון הורמונאלי, הפרעה בכלי דם , הפרעה עצבית, חסר ויטאמינים, תופעת לואי של תרופות ועוד. פני לבדיקה של רופא המשפחה. בברכה - דר' טיטיון.

22/11/2010 | 13:27 | מאת: מירה

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול