בעיות עקב פלטפוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

11/04/2010 | 18:36 | מאת: מיכל

שלום שמי מיכל ואני בת 15, ידוע לי שיש לי פלטפוס בכף הרגל אך הוא לא חמור, אני רוקדת בלט ועולה על נעלי פוינט על אף הפלטפוס,אך הפוינט שלי אינו חזק במיוחד. רציתי לדעת האם הנעלי פוינט יחמירו את מצב הפלטפוס? האם הליכה על עקבים מזיקה? האם כאשר אני מבצעת פעילות גופנית ישנם שרירים שפועלים אצל רקדניות אחרות (ללא פלטפוס) ולא פועלים אצלי?, האם הפלטפוס משפיע על צורתה ומבנה של הרגל כולה?

15/04/2010 | 10:02 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

רציתי לדעת האם הנעלי פוינט יחמירו את מצב הפלטפוס? - לא. האם הליכה על עקבים מזיקה? - כן בלי קשר לפלאטפוס. האם כאשר אני מבצעת פעילות גופנית ישנם שרירים שפועלים אצל רקדניות אחרות (ללא פלטפוס) ולא פועלים אצלי? - לא. , האם הפלטפוס משפיע על צורתה ומבנה של הרגל כולה? - כן. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול