תוצאות סיטי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

28/07/2004 | 15:52 | מאת: גורגט

מחבר: גורגט תאריך: 27.7.2004 שעה: 16:01 ביצעתי צילום סיטי והודגם בצילום ציסטות תת כונדרליות במפרק טלו פיבורלי . רופא קופת החולים המליץ לי לבצעע ארטוסקופיה . האם כדאי לעשות את הניתוח? או האם יש דרך טיפול חילופי ? וכן מה פירוש המונחים בכלל??? יש לציין שהנני בת 57. אודה מאוד על תשובתך בהקדם תודה

לקריאה נוספת והעמקה
29/07/2004 | 09:02 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

גורגט שלום. לצערי לא אוכל להגיע לאבחנה ולתת המלצות לטיפול ללא בדיקה אורתופדית מסודרת ומעבר על בדיקות ההדמיה בעצמי. את בטוחה שהיה כתוב ב-CT ציסטות טאלו-פיבולאריות? אולי טאלו-נאויקולארי או טיביו טאלארי? בכל מקרה אם ישנן ציסטות כאלה והן אכן באזור בו יש כאבים צריך לטפל בכך. אך ללא מצעבר על בדיקות ההדמיה לא אוכל להמליץ על ארטרוסקופיה או טיפול אחר. אשמח לקבלך לבדיקה במרפאה לכירורגיית קרסול וכף רגל בבלינסון, אותה אני מנהל. בברכה - דר' טיטיון.

31/07/2004 | 22:09 | מאת: גורגט

לד"ר יחזקאל שלום רב כן בצילום הסיטי אכן כתוב " הודגמו ציסטות תת כונדרליות במפרק טלו- פיבולרי. מה פירושן של מילים אילו? ומהן דרכי הטיפול?

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול