שבר תלישה בפטישון חיצוני קרסול ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

06/11/2018 | 22:42 | מאת: ירין

ד"ר שלום רב, לפני כשישה שבועות שברתי את הקרסול לאחר נחיתה לא טובה. שבר תלישה זעיר בפטישון החיצוני. גובסתי במשך שבועיים.. ולאחר מכן השתמשתי באייר קאסט. לפני שבועיים הייתי אצל האורטופד שעל סמך הצילום אמר שתוך שבועיים אני יכול להתחיל לרוץ. ואמר שאין צורך לעשות פזיוטרפיה. שאלתי היא האם הגיוני שלא צריך לעשות פזיוטרפיה? היום רצתי ובמהלך הריצה הרגשתי את הקרסול. לא כאב חודר אך בהחלט מורגש. האם כדאי להמשיך לרוץ בכל זאת או שזוהי נורת אזהרה?. ואשמח לדעת איך אדע מתי אוכל לשחק כדורגל בחזרה? תודה רבה רבה מראש

שלום רב לאחר שברים קטנים ונקעים ממליץ על קורס פיזיותרפיה למנוע סיבוכים כגון נקיעות חוזרות וכולי. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול