שבר בבסיס המסרק החמישי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

30/10/2018 | 18:50 | מאת: נטלי

שלום, לפני כחודש וחצי שברתי את בסיס המסרק החמישי ללא תזוזה. היה לי גבס וקביים לחודש ואז שמתי מגף aircast והופנתי לפיזיותרפיה. הנפיחות ירדה כעת כמעט לגמרי והפיזיותרפיסט המליץ ללכת עם נעלי ספורט ומקל ללא מגף, בעוד הרופא המליץ להישאר עם המגף עד להודעה חדשה (הוא לא בדק אותי מאז שהוריד לי את הגבס= לפני שבועיים). דריכה עם נעלי ספורט מעט לא נוחה אבל לא מכאיבה. האם לדעתך זוהי דרך הטיפול המתאימה? תודה, נטלי

שלום רב איני יכול להתייחס לדרך טיפול ספציפית ללא שבדקתי את הצילומים. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול