שבר בעצם הסירה בקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

20/10/2018 | 22:03 | מאת: אבישג

היי אני בהריון שבוע 33 אחרי בערך שלושה חודשים שאני מתלוננת לגבי כאבים חזקים בקרסול ועם צבע קרסול כחלכל הפנו אותי לMRI בתוצאות נרשם כי יתכן שבר בעצם הסירה יתכן ותחל crps האורטופד המליץ על פזיוטרפיה אינטנסיבית ללא חבישה רציתי לדעת מה זמן אחלמה ממצב כזה כרגע מתהלכת עם קביים ועושה פזיוטרפיה אך הכאבים קשיים בשעות הלילה בתודה מראש

שלום רב לא ברור האם מדובר בשבר, כיוון שלא היתה טראומה, או שינויים בעקבות ההריון. ממליץ לפנות למומחה כף רגל וקרסול עם בדיקת הMRI, ולהתאזר בסבלנות. בברכת רפואה שלמה DR.ALON-BURG.CO.IL

22/10/2018 | 15:15 | מאת: אבישג

התחלתי פזיוטרפיה אצל מישהו פרטי כאשר הוא טוען שאני חייבת לעבוד על הקרסול בכול הכוח כול טיפול נעשה בבכי וכאב ודורש שאדרוך על הקרסול למרות הכאב החזק ועם זאת היום הייתי אצל פזיוטרפיסטית של הקופה ששללה דריכה על הקרסול בשלושת השבועות הקרובים על מנת להפחית הכאב אני מבולבלת ועם זאת רוצה להחלים במהירות מה עליי לעשות הרגל בצקתית מאוד ובמצב הליכה כחלכלה כאשר בהרמה חוזרת לצבעה תודה על תשובתך

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול