גלי הלם לכאב בעקב וגיד אכילס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

17/10/2018 | 21:27 | מאת: גלי הלם לכאב בעקב וגיד אכילס

אני בת 75 וסובלת מעל חודשיים בכאבים בעקב כף הרגל ובגיד אכילס, ומתקשה בהליכה עקב הכאבים. (הולכת וצולעת עם מקלות נורדיים) בצילום רנטגן הוגמו שינויים אוסטאוארטרוטים ב-MTP1. רצועת הפלנטר פאשיה שלי מאד חלשה., והעקב פונה החוצה. בנוסף יש לי קרע בגיד טיביאליס פוסטיריו באותה רגל. האם גלי הלם יכולים לעזור במקרה זה, אינני בטוחה כלל שזה דורבן. תודה על התשובה בת תודה

שלום רב גלי הלם יכולים להקל במקרים של דורבן. לגבי שאר בעיות שהזכרת, הטיפולים אחרים וכוללים סד לתמיכה בקרסול, פיזיותרפיה. בברכת רפואה שלמה DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול