אכילס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

08/10/2018 | 23:22 | מאת: מאור

שלום ד"ר. אני חייל בן 18. בגיל 15 עברתי ניתוח להארכת גידי אכילס דו צדדי. אני זוכר שלפני שללנו בעיה נוירולוגית ע"י בדיקת נוירולוגית ילדים MRI לעמוד שדרה מותני. התסמין העיקרי היה שהלכתי על קצות האצבעות. הניתוח היה אמור לפתור את זה. השאלה שלי כזו - אני לא מודע להליכה שלי, ורציתי לדעת האם ייתכן מצב בו הגיד התקצר שוב או שלמרות לא קצר כעת ההליכה נשארה כפי שהייתה על קצות האצבעות? תיאורטית האם תיתכן הליכה על קצות האצבעות אם הגיד לא קצר? אני שואל כי אני חושש שההליכה שלי שוב לא רגילה. האם ניתן לבדוק או לטפל בזה? עוד משהו שמטריד אותי, כשאני עושה ספורט והולך למרחקים ארוכים ומקפיד ללכת על העקב אני מרגיש מתיחה ושכל השוק מתכווצת. האם זה יכול להיות קשור? האם המתיחה בעקב מעידה שאני מתאמץ ללכת ככה? איך אפשר לטפל בזה? תודה, מאור

שלום רב כל עוד אין הפרעה תפקודית אין צורך לטפל באופן ספציפי. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול