זרם לשנייה באצבע הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

27/09/2018 | 21:13 | מאת: מיטך

בס"ד ערב טוב דוקטור בשבועיים האחרונים אני חשה בתופעה מוזרה.בערך פעם פעמיים ביום ולפעמים גם כמה ימים בלי , יש לי תחושת זרם באצבע ה2 ברגל ליד הבוהן זרם למשך 4 שניות ונעלםכלא היה.בלי כאב בין לבין או אודם או נפיחות באצבע. רקהזרם הזה. מה זה יכול להיות? ייתכן מחסור בויטמינים? או משהו עצבי חס ושלום?תודה רבה

שלום רב תיאורך לא מתאים לבעיה ספציפית. מציע לפנות לרופא משפחה לבדיקה. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול