חתך עמוק בכף הרגל ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

30/06/2018 | 16:49 | מאת: אוריה

חברהה שלי נחתכה בכף רגל ימין חתך עמוק ובאורך כ 2 ס"מ לפני כ 21 יום עשו לה 7 תפרים בבית חולים קפלן ואחרי ששתתה אדקס משכח כאבים ואנטיביטקיה אוגמנטין במשך שבוע והכאבים אצלה לא יורדים להפך הכאב אצלה רק מחמיר ומקרין לה כמעט לכל אזור הכף רגל ולעיתים בלילות גם מתנפחת לה הכף רגל אחרי 10 ימים היא הורידה את התפרים המשיכה לשתות משכחי כאבים אדקס ו arcoxia ללא תועלת לפני שלושה ימים נמאס לנו והלכנו שוב למיון אסותא באשדוד היא עברה צילום ואולטה סאונד ורופא ממוחה שבא להסתכל וקיבלה מרשם לאתופן 400 וכרגע אין שום שינוי במצה היא לא יכולה ללכת ולא לתפקד והיא ממש סובלת מכאבים וכל רופא שנבדקנו אצלו נתן חוות דעת אחרת אשמח לעזרה תןדה

שלום רב אין לי מה להמליץ דרך האתר. יש להבדק על ידי אורטופד מומחה ולשלול פגיעה בגידים או בעצבים. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול