ספסיס חמור וצלוליטיס ברגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

06/06/2018 | 22:55 | מאת: טליה

שלום רב, לפני כחודש התפתח אצל אבי ספסיס חמור וצלוליטיס ברגל, הוא אושפז בדחיפות ונתנו לו אנטיביוטיקה שאותה המשיך ליטול גם לאחר השחרור מבית החולים (סיים לפני מספר ימים). נראה שהאדימות ברגל כמעט חלפה אך הרגל עדיין מאוד נפוחה והוא חווה כאבים כל הזמן. הוא לא יכול ללכת הרבה בגלל הכאבים שמייסרים אותו. איני מבינה איך שחררו אותו מבית החולים ללא הפניות מדוייקות כשהוא במצב כל כך חמור, אשמח לדעת מי אמור לטפל בנושא? האם זה התחום של רופא כף רגל? כירורג? או אולי רופא כלי דם? היה לו זיהום חמור ואנו חייבים לטפל בנושא בדחיפות. איני בטוחה באיזה פורום לשאול את השאלה, אשמח לדעת אם זה הפורום הנכון לטיפול בנושא. תודה רבה.

שלום רב טיפול בצלוליטיס לאחר שחרור בית חולים באחריות רופא המשפחה. במידה ויש בעיית כלי דם ורידים וכולי ניתן להפנות לכירורג כלי דם. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול