תוצאות בדיקה אולטרסואנד קרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

06/06/2018 | 18:45 | מאת: מרים סרוסי

שלום אני סובלת מpTTD שאינני מבינה מה זה ועכשיו עשיתי שוב הולטראסואנד וכתוב גיד TA תקין גיד TP מעובה נוזל מסביב כביטוי לשינויים דלקתיים אין ליראות קרע וגם פטישון מה זה פטישון ? תודה רבה

שלום רב מדובר בדלקת בגיד טיביאליס פוסטריור (TP) הגורמת לכאבים, צליעה, ולעיתים רבות אי תפקוד שלו. יש לטפל ראשונית בקרסוליה תומכת קשיחה, יחד עם פיזיותרפיה. במידה ואין הטבה יש לשקול טיפול ניתוחי. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול