קרע ברצועות קרסול וחוסר יציבות בקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

23/05/2018 | 06:00 | מאת: אמיר

שלום לפני כ 3 שנים נפצעתי במשחק כדורסל ואובחן כי יש לי קרע מלא ברצועת הקרסול atfl וקרעים חלקיים נוספים. היום אני לקראת ניתוח שחזור רצועות בגלל כאבים וחוסר יציבות. עשיתי mri ושם לא רשום כלל על הקרע ב atfl. שאלתי היא האם הרצועה יחולה להתאחות מקרע מלא ללא ניתוח בזמן שחלף מאז הפציעה ועד היום?

שלום רב הרצועה בד"כ מתאחה על ידי רקמת צלקת. עדיין לעיתים יש אי יציבות וכאבים המצריכים ניתוח. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול