פיתרון לפלטפוס - סטנט בעצם הטאלוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

08/04/2018 | 14:08 | מאת: אור

ד"ר שלום רב, אני בן 23 , יש לי פלטפוס גמיש בשתי כפות הרגליים. אני עובד על הרגליים ובכמה חודשים האחרונים התחילו כאבים ברגל ימין והלכתי לעשות מדרסים...המדרסים אכן משפרים את תחושת ההליכה והיציבות, אך כאשר אני ללא מדרסים (בבית וכו) אני מרגיש צורך מידי לנעול את המדרסים... שאלתי היא האם ישנה אפשרות של התקנת סטנט באיזור עצם התאלוס על מנת למנוע את היווצרות הקריסה של הקרסול פנימה?, וע"י כך למנוע את הפלטפוס? אילו אופציות כירוגיות קיימות בישראל כדי לתקן את כף הרגל? בברכה, אור.

שלום רב ישנו ניתוח בו משתילים בורג בין עצם הטלוס לעצם הקלקנאוס. שם הניתוח ARTHROERESIS והוא מתקן את הפלטפוס והקריסה. אתה מוזמן להגיע למרפאות לבדיקת התאמה. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול