כאבים חוזרים אחרי ניתוח בעצם הנביקולר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

26/03/2018 | 23:37 | מאת: שירן

שלום, עברתי ניתוח בעצם הנביקולר לפני כמעט 3 שנים הייתי שנתיים בשיקום קשה עד שחזרתי ללכת (וגם זה אחרי חוסר אונים של כל רופא שראה אותי ולא נתן לי סיכוי להחלים) נשארה לי צלקת גדולה ובליטה באזור הניתוח(ממש כמו שהיה לפני הניתוח) היום חזרו לי הכאבים,הנפיחות,אדמומיות והרגישות באזור יש לציין שאני שוב עובדת בעבודה פיזית האם זה משפיע? מה זה יכול להיות? האם אצטרך שוב ניתוח? יכול להיות שיש שוב שבר??? תודה רבה , שירן

שלום רב ממליץ לבצע צילום רנטגן עשכני של כ,ף הרגל ולפנות למרפאת כף רגל. יש לבחון את מצב הנביקולר לאחר הניתוח שעברת. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

01/04/2018 | 18:02 | מאת: שירן

תודה רבהההה

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול