פלטפוס קשה בשני הרגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

23/03/2018 | 00:16 | מאת: אייל

שלום דר!!! מזה שנים סובל מפלטפוס קשה מאוד בשני הרגליים עם קריסה פנימית בוטה מאוד. מה לא ניסיתי ...מדרסים וכ"ו כל אחד הבטיח לי שהוא יפתור הבעיה . מאוד כואב לי איני יכול לעמוד וללכת בצורה סבירה וטובה . אשמח לייעוץ ממך תודה

שלום רב ממליץ להבדק על ידי מומחה כף רגל וקרסול. לעיתים ישנם ניתוחים היכולים לעזור ולשפר את הפלטפוס ולהפחית משמעותית את הכאב. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

26/03/2018 | 23:44 | מאת: אייל

תודה רבה על תגובתך.. העניין הוא שאני נורא פוחד מניתוח.. כמה אחוזי הצלחה יש לי שהניתוח חצליח .. תודה רבה

15/04/2018 | 02:56 | מאת: אייל

שלום דר !!! האם לאחר הניתוח בפלטפוס .. הגב והברכיים יכאבו פחות ? תודה

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול