שבר בקרסול שלא מתאחה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

20/03/2018 | 10:07 | מאת: רחל בארי

לפני כשלושה חודשים שברתי ופרקתי את הקרסול. השבר הוגדר כמסובך. נותחתי בתל השומר, גובסתי לשבועיים ועברתי למגף הליכה. אחרי 4 שבועות התחלתי לדרוך על הרגל עם המגף. אחרי 9 שבועות התחלתי לדרוך בנעל רגילה. אני הולכת, בלי קביים, יורדת ועולה מדרגות עם קב אחד, הולכת בבריכה כל יום, והשבר בצד החיצוני בו יש לי פלטה וברגים לא מתאחה. השבר בצד הפנימי של הקרסול בעצם העיקרית, התאחה. מה יכולה להיות הסיבה לאי ההתאחות, והאם יש משהו נוסף לעשות? אני בת 66, ולפני השבירה הייתי מאד פעילה, מטיילת הרבה, רוקדת ריקודי עם ועוד אשמח לתשובתך, רחל

שלום רב לעיתים ישנם מקרים בהם החיבור מתעכב או לא קורה. יש לברר מדוע, האם מסיבה מכנית או ביולוגית. לעיתים יש להתאזר בסבלנות עד אשר השבר מתחבר. ממליץ על ביצוע CT ופניה למרפאת כף רגל וקרסול לבדיקה. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול