שבר בבסיס מסרק 1 בכף הרגל של ילד בן שלוש ושמונה חודשים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

27/02/2018 | 14:08 | מאת: הדס

בני בן הארבע כמעט נפל במשחקיה למחרת הלכנו למוקד טראומה, והאבחנה היתה שנגרם לו שבר בבסיס מסרק 1. קיבעו לו את כף הרגל בסד גבס לשבועיים. רציתי לשאול מה משך זמן ההחלמה? האם נדרשת פיזיותרפיה לאחר הסרת סד הגבס? האם הרגל תחזור לתפקוד מלא. כיצד ניתן לתרום להחלמה?אודה לקבלת התייחסות.

שלום רב בד"כ החלמה בילדים קטנים היא סך הכל מהירה וקלה. אין צורך בפיזיותרפיה. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול