לאחר ארתרוסקופיה קרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

17/02/2018 | 08:51 | מאת: משה

היי, עברתי לאחרונה ארתרוסקופיה קרסול לאחר כאבים ממושכים בקרסול וחוסר יציבות וקושי בדריכה . 1.בניתוח גילו שרצועת ATFL הייתה ממורט מה הכוונה? 2. ביצעו לי סינווקטומיה והטרייה של atfl שנשאר שלם 3. מדוע לדעתך בדוח ניתוח אין התייחסות לרצועת CFL שלא הודגמה כלל בשני צילומי ה M.R.I? 3. זיהו לי BAST LIGAMENT שעשה צביר על הקיר הלטרלי של הטלוס וביצעו חיתוך מלא ובהוסף הטרייה של סינוביה , מה זה הטרייה? האם לדעתך לאחר ארתרוסקופיה תהיה עדיין חוסר יציבות או קושי בדריכה מלווה עם כאבים?

שלום רב את כל השאלות הללו יש להפנות לרופא המנתח. עקרונית לפי מה שרשמת - הרצועה היתה שלמה אך פצועה. הטרייה זה נקיון של רקמה צלקתית או דלקתית. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול