מסרקים 3 ו-4 בכף רגל שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

23/01/2018 | 12:00 | מאת: ש

יצאו לי פצעי לחץ בין אצבעות ברגל שמאל, אבחנה, לחץ על מסרקים. האם מדרסים ישפרו את המצב? בגילי 64 זה שכיח? למותר לציין שאני עובדת בעמידה רוב היום, וחשה כאבי חזקים מאוד.

24/01/2018 | 20:44 | מאת: ש

כמו כן מעל כף הרגל יש תחושה של כוויה. והמקום אדום,

שלום רב לא ברור למה את מכוונת "פצעי לחץ". במידה ויש עיוות באצבעות הגורם לפצעים, יש לבדוק אופציה לתיקון העיוות, או להשתמש במפרידי אצבעות. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

06/02/2018 | 10:21 | מאת: ש

משתמשת בסיליקון כמפריד, אך כנראה בגלל לחץ במסרקים יוצאים הפצעים....האם מדרס יעזור? ש

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול