כאבים בקרסול לאר גבס בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

16/12/2017 | 16:52 | מאת: גבי

עקב תאונת דרכים נוצר לי שבר בעצם המסרק 5 MT5 וכף הרגל והקרסול מאוד התנפחו . לאחר חודש גבס השבר התאחה , אך עדיין ישנה נפיחות גדולה בקרסול וכאבים המקשים על דריכה בזויות שונות . חזרתי לאורטופד והראתי לו שגם לאחר הגבס עדיין הקרסול מאוד מנופח הרופא ביצע דיקור מחטים שהקל זמנית על הכאב וגם הפחית נפיחות , לאחר מס' ימים שוב כאב רב ונפיחות בקרסול ושוב האורטופד ביצע ניקוז ע"י דיקור 10מחטים באזור הנפיחות . נכון להיום עדיין מנופח ועדיין מוגבל בתנועה . האם יכול להיות שחוץ מהשבר בעצם המסרק ישנה בעייה נוספת ברצועות הקרסול ? הצילום לא מדגים שבר בקרסול . והאם חודש וחצי אחרי הגבס עדיין הגיוני שיהיו כאבים בעת הליכה ? תודה

שלום רב בהחלט ייתכן שיהיו כאבים, לאור הנזק לרקמה הרכה ולרצועות. ממליץ לבצע טיפולי פיזיותרפיה. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול