tailors banion בכף רגל ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

05/10/2017 | 12:57 | מאת: amit98

חג שמח, אני אמור לעבור את הניתוח הנ"ל אבל לא מצאתי מידע עליו מלבד באתרים בחו"ל שגם בהם יש מגוון דעות. אשמח לדעת פרטים על הניתוח , הרדמה חלקית/מלאה , זמן הניתוח, שחרור באותו היום וכמובן משך ההחלמה הצפוי והגבלות שונות בזמן ההחלמה. תודה מראש, עמית

שלום רב ישנם מספר ניתוחים ובהתאם גם התשובות לשאלותיך. בעקרון הניתוח נעשה בהרדמה מקומית, באשפוז יום. החלמה כשבועיים עד חודש. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול