ציסטה בקרסול ימין עם כאבים והגבלה בתנועה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

10/09/2017 | 03:00 | מאת: ת.

יש לי ציסטה בקרסול ימין, אני בת 43. שלחו אותי ל- MRI כדי לוודא שזו אכן ציסטה והמליצו לי על ניתוח במידה וזה יהיה חיובי. אני מבקשת לדעת אם הכאבים שיש לי מתחת לברך שמגבילים גם את התנועה שלי בעיקר כשאני עם נעליים סגורות וגורמים לי לממש מוגבלות פיזית קורים בעקבות הציסטה שנמצאת האזור של העצם הבולטת בקרסול מצד ימין? האם אחרי הניתוח אוכל לחזור לפעילות רגילה ללא הגבלה וללא כאבים? או שנגרם נזק תמידי? עד שאקבל את התור ל- MRI ולניתוח יעבור עוד זמן רב ממש חודשים. האם זה יגרום לנזק בלתי הפיך בינתיים? אשמח לדעת קצת פרטים על הניתוח אם אפשר אבל לא הכרחי אם זה לא המקום המתאים. תודה רבה על העזרה.

שלום רב ככל הנראה אין קשר בין הציסטה בקרסול לכאבים בברך. לגבי פעילות לאחר הניתוח, תלוי במיקום וגודל הציסטה, ועל זה יכול לענות הרופא שלך שמכיר אותך ומכיר את גודל וסוג הניתוח. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול