לאורטופד המומחה לכף רגל וקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

01/09/2017 | 19:10 | מאת: מירה

יש לי זרמים חזקים ברגל שמאל שלא מפסיקים יש לי דקירות כמו סכינים ומחטים בכף הרגל אני מרגישה כמו התכווצויות חזקות בכף הרגל שמשתקות אותי. לחץ חזק באצבעות ובכף רגל. כמו מחטים. אני סובלת מכאבי תופת ברגל ולא יכולה לדרוך על הרגל. אני לוקחת כל היום משככי כאבים. זה כאבי תופת בלתי נסבלים. בMRI קרסול יצא – "גוש ציסטי גדול קרוב לוודאי גנגליון באזור הרטרוקללקנאלי משמאל ויותר מדיאלי." אני בשום פנים ואופן לא רוצה לעשות ניתוח עם חתך ותפרים להוצאת הציסטה. רציתי לדעת בבקשה האם שאיבת גנגליון ציסטה בכף הרגל היא הפיתרון? איזה התמחות צריך להיות לרופא ששואב ציסטה גנגליון בכף הרגל? אנא תשובה בדחיפות תודה !

שלום רב כנראה יש לחץ על עצב טיביאלי בתעלה הטרזלית. בד"כ הפתרון הינו ניתוחי. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

05/09/2017 | 11:59 | מאת: דנה

האם אפשר לדאוב את הציסטה במקום ניתוח?

05/09/2017 | 11:59 | מאת: דנה

האם אפשר לשאוב את הציסטה במקום ניתוח?

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול