כאבים בכריות כף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

03/08/2017 | 12:23 | מאת: אורן

שלום דר' מזה תקופה שאני סובל מכאבים בכריות כף הרגל. עשיתי מדרסים וגם אני מושח את הכריות ב- trauma-plant, אך הכאבים ממשיכים. רציתי לשאול: - האם יש המלצה לטיפול אחר? - האם התופעה נעלמת בשלב כלשהו? - האם ניתן לנתח ולתקן את המצב? * אני חבר בקופ''ח הכללית. תודה רבה, אביב זלוטניק

שלום רב הטיפול הראשוני בכאבים בכריות כף הרגל (מטטרסלגיה) הינו מדרסים להורדת העומס מאיזורי הכאב ופיזיותרפיה. במידה והכאבים ממשיכים ישנו טיפול ניתוחי יעיל וקל יחסית. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול