קרע בגיד אצבע מספר 4

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

31/07/2017 | 13:54 | מאת: הדס

שלום חתך עמוק מבקבוק זכוכית קרע את הגיד של אצבע מס 4 בכף רגל ימין ... האם מומלץ לנתח או "לוותר" על יכולת הכיפוף של אצבע ספציפית זו? האם החלמה מהניתוח ותפקוד לאחריו יהיו קשים יותר לרגל ובעלי השלכות לטווח ארוך? והאם יש אפשרות לסוג ניתוח לא פולשני או שהאופציה היא פתיחת כף הרגל על מנת לאתר את הגיד (כמו שהוסבר לי) תודה רבה!!

שלום רב על מנת לתפור את הגיד דרושה פתיחה רחבה של כף הרגל בד"כ. זהו ניתוח גדול יחסית והתוצאות לא מצדיקות את הניתוח לדעתי. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול