קרע ברצועת הקרסול בשל נפילה במדרגות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

14/06/2017 | 12:29 | מאת: קרע ברצועת הקרסול

היי, קוראים לי לינוי. בת 18 וחיילת בצהל. אתמול התגלגלתי במדרגות בבסיס ולאחר בדיקה בבית החולים סורוקה אמרו לי שיש לי קרע ברצועת הקרסול. הבעיה היא שכאשר אני מנערת את הקרסול אני ממש מרגישה משהו זז בפנים. (נעשה לי רנטגן ואמרו שהכל בסדר שם) תוכלו בבקשה להגיד לי מה זה והאם זה אמור להיות ככה? ותוך כמה זמן הרגל יכולה להחלים? תודה מראש (:

שלום רב נקע בקרסול מחלים בד"כ תוך כשבועיים עד שישה. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול