פסיטיס בורסיטיס פוקלית תת עורית פנימית אקוטית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

11/06/2017 | 08:11 | מאת: סנדרה

שלום רב, 9 חודשים יכולתי כבר לדת, כאבי עזים ללא אפשרות לדרוך לסרוגין, כעת ממצאים של MRI , אשמח ל"תרגום" הפיענוח ומה ניתן לעשות, חשוב לציין שטיפול בארקוקסיה ודומיו לא עזרו. תודה רבה ושבוע נפלא, סנדרה

שלום רב לא בטוח שהבנתי למה התכוונת. ייתכן והתכוונת לפצאיטיס פלנטרית, כלומר דורבן. בטיפול במקרים אלו הינו מדרסים, פיזיותרפיה, וזריקת סטרואידים אצל האורטופד שלך. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

17/06/2017 | 23:29 | מאת: סנדרה

תודה על המענה, אשמח אם תעיין בתוצאות הmri ישנה ציסטה בגודל של 20 ממ ועובי 9-ממ

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול