Dtopfoot כתוצאה מפריצת דיסק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

18/05/2017 | 13:21 | מאת: רותם

שלום, אני סובל מדרופ פוט מלא כתוצאה מפריצת דיסק. עברתי ניתוח דיסקומיה לשחרור הלחץ מהעצב. לפני הניתוח גם כן היה דרופ פוט ולא יכלתי להרים את האצבעות כלפי מעלה. היום (חודש לאחר הניתוח) אני מצליח להרים את האצבעות מחבד האגודל ואת כף הרגל במצב ישיבה בלבד כאשר אין עומס גדול על הרגל. השאלה שלי האם דרופ פוט זה דבר שחולף? ואם כן, כמה זמן נדרש? תודה

שלום רב רגל שמוטה על רקע פריצת דיסק נגרמת בגלל שיתוק של השרירים. לאחר הסרת הלחץ על ידי הניתוח לעיתים יש שיפור, אך זה תלוי במספר גורמים, כגון מתי נעשה הניתוח, וכמה זמן היה הלחץ על העצב. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול