סדק בקרסול וטיפול באיירקאסט

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

27/04/2017 | 00:21 | מאת: ירדן

האבחנה שלי היא: Sprain ankle Fractured ankle closed UNS מצויין גם בעברית כי ישנה עדות בצילום לשבר מינימלי בפטישון לטרלי.. האורתופדית החליט על טיפול באיירקאסט למשך כחודש ואז ביקורת. אני בת 26. רציתי לדעת - 1. האם זה נשמע הגיוני? 2. האם עליי לישון עם זה?? אני ישנה עם זה בשבוע האחרון פשוט כי נורא הפחיד אותי לישון בלי זה.. 3. מה הסיכוי שאצטרך פיזיותרפיה (לערך) ומה זה אומר על הזמן שייקח לי לחזור ללכת שוב? המון תודה! ירדן.

שלום רב נשמע הגיוני בהחלט אין צורך בד"כ לישון עם האיירקסט. קרוב לודאי שתזדקקי לפיזיותרפיה שכדאי להתחיל מוקדם ככל שניתן. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול