קריסת קשת בכפות הרגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

28/03/2017 | 11:03 | מאת: nhrc

שלום, אימי בגיל מבוגר ומבנה כפות רגליים קורס פנימה האם ניתן לתקן ? מהן ההשלכות?

שלום רב ראשית יש לאבחן הסיבה לקריסת כפות הרגליים האם מבנית או בגלל בעייה בגידים או שחיקת מפרקים. יש לבצע צילומי רנטגן ולעיתים לבצע CT, אך החשוב ביותר לפנות לבדיקת מומחה לכף רגל וקרסול. ישנם טיפולים שונים, חלק שמרני (מדרסים, פיזיותרפיה, התאמת נעליים) וחלקם ניתוחיים עם הצלחות טובות. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול