פיזיותרפיה לאחר שבר בקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

22/03/2017 | 09:11 | מאת: ימית

ביתי בת ה8 שברה את הקרסול ועברה ניתוח לקיבוע. כרגע עם גבס (עברו 3 שבועות) וככל הנראה תצטרך עוד שבועיים להיות איתו. כמה זמן לאחר הורדת הגבס ניתן לעשות פיזיותרפיה? האם כל פיזיותרפיסט מוסמך לעשות פיזיותרפיה לאחר ניתוח לקרסול או שעדיף למצוא מומחה לפיזיותרפיה לקרול? תודה רבה

שלום רב בד"כ מתחילים פיזיותרפיה מיידית לאחר הורדת הגבס. כל פיזיותרפיסט יכול לבצע. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול