גוש בכף הרגל - ממצא בבדיקת אורטופד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

31/01/2017 | 16:38 | מאת: אלה

בממצא בדיקה של אורטופד- רושם קליני לפיברואדנומה. קיבלתי הפניה לאולטרסואנד כף רגל, והפני לאורטופד כף רגל. לא מצאתי שום מידע על פיברואדנומה בכף הרגל, רק בשד.. האם קיים כזה דבר- פיברואדנומה בכף הרגל?? תודה

שלום רב גם אני לא מכיר אבחנה כזו בכף הרגל, כיוון שאדנומה זה גידול שפיר של רקמת בלוטות אשר לא נמצאית ברגל. ישנה אבחנה של פיברומה או גידולים שפירים אחרים. בכל מקרה יש לבצע סונר ולשקול הוצאת הגוש במידה וחשוד או מפריע. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול