שאלה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

30/08/2005 | 11:36 | מאת: גלית

שלום אני בת 29 וכמה חודשים שיש לי כאבים בבטן התחתונה לאחר יציאות הכאב הוא בעיקר במרכז הבטן (איזור השלפוחית) ובצד ימין כמו כן שמתי לב שיש נקודה קטנה של דם על הנייר, והיציאות רכות זה לא קורה בכל יציאה אבל זה קורה די הרבה הייתי אצל רופא גסטרו ששלח אותי לבדיקת רגישות לחלב שהייתה תקינה. כמו כן בדיקה אורולוגית הייתה תקינה. שאלתי היא איזה עוד בדיקות מומלץ לבצע? מה לדעתך יכולה להיות הבעיה? האם ייתכן שזה קשור למזון מסויים? תודה רבה

30/08/2005 | 12:16 | מאת: גלית

שכחתי לציין שבדיקת דם תקינה בדיקת צואה תקינה וכן אולטרא סאונד כליות ודרכי השתן.

30/08/2005 | 21:21 | מאת: ד"ר אייל גל

לא יודע מה הבעיה אך ייתכן שכדאי לבצע גם בדיקה של המעי הגס ע" קולונוסקופיה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול