מינוציקלין

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

21/08/2005 | 08:51 | מאת: i

אני נוטלת 2 כדורי מינוציקלין 50 מ"ג כל אחד כבר מס' ימים כי יש לי פצעים כמו אקנה על כל הגוף כבר חודש (פרט לפנים דווקא..) מאז שאני נוטלת את הכדורים יש לי כאב בטן בצד ימין בפנים הצלעות כאילו משהו בפנים התפוצץ או נמעך (הגדרה לא רפואית) - קשור לפגיעה במע' העיכול? האם כדורי פמוטידין שעוזרים לציפוי הקיבה יסייעו? האם כדורי שמן דגים יעזרו? שנית, האם ניתן למרוח למשך תקופת נטילת הכדורים גם משחת טרידרם שכוללת בין השאר בטמטזון?

21/08/2005 | 14:40 | מאת: ד"ר אייל גל

ייתכן שמדובר על תופעות לוואי של הכדורים, התייעצי ברופא העור אם יש צורך בהפסקת הטיפול או החלפתו. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול