שילשול

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

19/08/2005 | 00:41 | מאת: שושנה-שם בדוי

שלום! שילשול ממושך במשך כשלושה שבועות בדיקות צואה- בסדר על מה זה יכול להעיד? ואיזה בדיקות נוספות רצוי לבצע? בתודה מראש.

19/08/2005 | 15:45 | מאת: פרופ' ירון ניב

האפשרויות האבחנתיות מרובות, כי הנתונים מעטים. יש צורך בבדיקות דם ואולי גם בבדיקות אנדוסקופיות אם לא מדובר בשלשול זהומי חולף.

20/08/2005 | 20:59 | מאת: שושנה-שם בדוי

תודה רבה על התשובה. אם תוכל לפרט בבקשה איזה בדיקות דם לבצע? ואיזה בדיקות אנדוסקופיות יכולות להיות הכי יעילות ונותנות את התמונה הכי מקיפה? בבדיקות שנעשו גילו שאין שיגלה וסלמלונלה וביצי תולעים- אלו הדברים שנבדקו. האם יש צורך בבדיקת צואה נוספת? האם הבעיה חייבת להיות דווקא במעי הגס? בתודה מראש.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול