יש לי בעיה די רצינית...

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

06/08/2005 | 11:14 | מאת: שיר

בחודשים האחרונים אני משמינה ואני לא אוכלת הרבה יש לי עכשיו בעיה עם קייבה גם יש לי כאבים חזקים.... מה אני צריכה לעשות וממה יכול להיות הגורם להשמנה הזו? ואני מנופכת רק בחלק גוף עליון במיוחד בבטן... עליתי 10 קילו במסגרת הצבא... אני גם חיילת אני לא יכולה להתפנות בבסיס ביגלל שהשירותים אצלנו מזוהמים יותר מביוף ואני מפחדת לקבל מחלה אז אני לפחות משתדלת לעשות שם פיפי אני יוצאת בדרך כלל יומיות... אבל בדרך כלל אני עושה את הצרכים רק בסופי שבוע ובדרך כלל גם משלשלת אותם...

06/08/2005 | 16:00 | מאת: ד"ר אייל גל

כנראה שהתזונה שלך בצבא אינה מאוזנת וייתכן שאת אוכלת בעיקר לחם ואינך עוסקת בפעילות גופנית. חיילות רבות משמינות בצבא עקב תזונה לא נכונה. חמור מאד שאינך מתפנה בשירותי הבסיס ואם השירותים מטונפים יש להעיר לכך את תשומת לב המפקד שלך ורופא הבסיס ולדאוג לנקיון השירותים. ההתאפקות עד סוף השבוע תגרום לך הפרעות קשות במערכת העיכול עד שתסיימי את השירות. השתדלי לאכול יותר פירות וירקות ולהמנע ממזון משמין כמו לחם ומאפים שונים. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול