השיניים צוחקות עלי - גוף זר במערכת העיכול

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

05/08/2005 | 12:23 | מאת: ili

s.o.s ב- 20.7. לפני כשבועיים בלעתי שני כתרים מחוברים עם 2 מבנים ממתכת המסתיימים בקצוות חדים . גודל הכתרים עם המבנה כ- 1.2 ס"מ על 1.3 ס"מ. בצילומי בטן ב- 27.7. לאחר כשבוע מיום האירוע וכן בצילום מ- 3.8. כשבועיים לאחר מכן נראו הכתרים, המסתימים במתכת, בבירור בצילום במעיים - לפי דברי הכירורג שראה את הצילומים בחלק העליון במעי הגס. אנא תשובתכם בהקדם - מה עלי לעשות והאם יש סיכוי שהם יצאו לבד. הנני לציין שתמיד וכן מאז יש לי קיבה סדירה פעם עד פעמיים ביום . למומחה שיוכל לענות לי אוכל לשלוח במייל צילום מערכת העיכול שנמצא על דיסקט.

06/08/2005 | 15:45 | מאת: ד"ר אייל גל

ברגע שהגוף הזר עבר את הקיבה לא ניתן להוציאו באנדוסקופיה ויש לחכות לפליטה טבעית שלו או להגעה לאזור הרקטום ואז ניתן להוציאו ע"י רקטוסקופיה או תחת הרדמה במידה ואינו עובר דרך פי הטבעת. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול