שילשולים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

04/08/2005 | 02:26 | מאת: אמא

בני בן 24 בריא בדרך כלל סובל לאחרונה מכאבי בטן ושילשולים [ בעבר סבל מידי פעם מכאבי בטן ] . בבדיקת צואה שבוצעה לאחרונה יצא שאין לו טפילים אבל הצואה שומנית , למרות שהוא מקפיד בדיאטה דלת שומן לפי המלצת רופא המישפחה השילשולים וכאבי הבטן לא עברו, ברצוני לציין גם שלפני מיספר חודשים הוא עבר בדיקות דם [בגלל בלוטות לימפה מוגדלות וכואבות בצואר ] ויצא ערכים גבוהים מהנורמלי לסידן בדם , אני מאד מודאגת ,אודה לתשובה בהקדם

06/08/2005 | 15:24 | מאת: ד"ר אייל גל

שלשול מלווה בצואה שומנית עלול להראות על הפרעה בספיגה במעי. יש לפנות לרופא גסטרואנטרולוג לבדיקות. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול