טחורים?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

02/08/2005 | 13:11 | מאת: טליה

שלום רב, אני סובלת ממעכרת העיכול שנים רבות. בתקופה האחרונה כואב לי בחלק התחתון של הבטן (מעי גס או רחם, שחלות). כואב לי בפי הטבעת אבל לא ראיתי טחורים ולפעמים קשה לי לשבת הרבה בגלל לחץ בבטן התחתונה. לגבי עצירויות - לפעמים יש. וגם ביציאות זה כואב הרבה פעמים והצואה רכה. סיגריה עוזרת לי הרבה פעמים. אני גם סובלת מגזים רבים עד כדי נפיחותצ רבה. האם יש לי טחורים פנימיים? האם כדאי לקחת פטיליות לטחורים?

06/08/2005 | 15:01 | מאת: ד"ר אייל גל

אם לא קיים דימום או בליטה באזור פי הטבעת לא סביר שהבעיה קשורה בטחורים. כדאי לפנות לפרוקטולוג לבדיקה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול