דלקת מעיים?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

01/08/2005 | 09:49 | מאת: סימה

היי שמי סימה ואני בת 23,בשבועיים האחרונים סובלת מכאבי בטן עזים ותחושה של צריבה נוראית בשבוע האחרון גם הרגשתי נפיחות של הבטן ובחילות ,עשיתי בדיקת צואה ותרבית שתן בצואה מצאו שהכל תקין ובתרבית מצאו חיידק במקום לקחת אנטביוטיקה העדפתי קחת קמוסות של חמוציות שהמליצו לי שזה מעולה במקום אנטיביוטיקה לבעייה של הדלקת בשתן. בהקשר לבעיות בקיבה רופא המשפחה טוען שכל הסימנים מראים שזה דלקת במעיים וצריך ליטול אנטיביוטיקה בשם"ציפורל".בגלל שהשקיעת דם שלי מראה שיש דלקת בגוף . הייתי רוצה לקבל חוות דעתכם בנושא.... ובנוסף על איזה בדיקות מקיפות הייתם ממליצים שאני ידרוש מרופא הגסטרו על מנת שנראה מה גורם לי לתופעה הזו.(חוץ מזה אני נתקפת פעם פעמיים בחודש בכאבי בטן ושילשולים)

06/08/2005 | 14:23 | מאת: ד"ר אייל גל

מומלץ לטפל קודם כל בדלקת בדרכי השתן ע"י אנטיביוטיקה. ייתכן שמדדי הדלקת המוגברים נגרמים מדלקת השתן. מחלה שלשולית של שבועיים אינה דורשת בדרך כלל בירור גסטרו. מוטב לקחת טיפול סימפטומטי ולהמתין. במידה והבעיה לא חולפת אז יש לפנות לגסטרו. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול