בעית יציאות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

27/07/2005 | 19:30 | מאת: קובי

שלום רב, אני סובל זמן רב מבעיה חמורה שמשבשת את אורח חיי הן במקום העבודה והן בזמני החופשי. עד הצהרים אני נכנס מספר פעמים לשרותים ליציאות. לעתים בזמן שאני קם מהאסלה לאחר יציאה אני כבר מרגיש ברצון להתרוקן. בערב הרגשת נפיחות ויציאות, לפעמים כמה. פעמים רבות אני סובל מתחושה של רצון להתרוקן ללא הצלחה. רפלקסולוגיה לא סייעה ואני מתכוון לפנות לנטורופט ליעוץ. לפני כשנתיים סבלתי מהתקפי בטן מלווים בעליה בתפקודי כבד. קולונוסקופיה וMRCP ללא ממצאים. הרופא סבר שמדובר באבנים מקרוסקופיות במרה והמליץ על הוצאת כיס המרה, מה שנמנעתי בנתיים מלבצע. בינתיים ההתקפים הפסיקו, יתכן גם בגלל שירדתי במשקל במתכוון למרות שגם לפני זה לא הייתי שמן. אני זקוק לעזרה לשם ניהול אורח חיים תקין. אודה לך על עזרתכם. תודה

30/07/2005 | 12:29 | מאת: ד"ר אייל גל

לא ניתן לתת עצות טיפוליות למצב כזה דרך האינטרנט, עליך להיות בקשר עם רופא הגסטרו, לפנות לדיאטנית ואולי גם לנסות רפואה אלטרנטיבית. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול