תופעות לואי בתרופות לקוליטיס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

27/07/2005 | 15:32 | מאת: יוסף

שלום, אני בשנות ה40 ולאחרונה אני מטופל בסטרואידים עקב התפרצות של מחלת הקוליטיס. הדבר גרם לי לירידה משמעותית בחשק המיני וגם לתופעות תכופות של אין אונות. רציתי לשאול את המומחים הרפואיים האם יש קשר בין תופעות אלה לתרופות והם התופעות יעלמו כאשר אסיים ליטול את הסטרואידים (????) או שאין קשר בין הדברים ואני צריך לחפש את הבעיה במקום אחר אודה לשובתכם יוסף ש.

30/07/2005 | 12:26 | מאת: ד"ר אייל גל

ייתכנו הפרעות בחשק מיני בזמן שימוש בסטרואידים וכן במצבי מחלה חריפה. אם בין ההתקפים הבעיה ממשיכה יש לפנות ליעוץ. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול