c.t אגן ובטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

23/07/2005 | 16:40 | מאת: shai

שלום עברתי c.t אגן ובטן והתוצאה הראתה שאי אפשר לראות דיון עמוק בגלל קולון שומני. לפני שלוש שנים עברתי ניתוח להוצאת המעי הגס אשר היה בו ליפומה גדולה. הושארה ליפומה בגודל של 2.5 ס"מ, האם יש קשר לממצא שב-c.t והאם אני חייבת לעבור קולונוסקופיה. אני יורדת הרבה במשקל וסובלת מכאבי בטן. אודה על התיחסותך.

28/07/2005 | 23:52 | מאת: ד"ר אייל גל

הממצאים שכתבת אינם ברורים ואינני יכול לדון על בדיקת ה CT שלך באינטרנט, מדוע אינך שואלת את הרופא ששלח אותך לבדיקה?!. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול