שיעול +צרבת+קיבה רגישה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

21/07/2005 | 22:01 | מאת: yamit

במשך תקופה מאד (כמעט שנה) ארוכה אני משתעלת שיעול יבש לאורך כל שעות היום (עד כדי תחושה של אסתמה) בדיקות ריאה לא העלו דבר לאחרונה יש לי גם צרבות לאורך כל היום עשיתי בדיקות דם שהראו שיש לי דלקת בגוף ואנמיה כמו כן קיבה רכה מאד וגזים נאמר לי שיתכן ויש קשר בין הדברים ,האם זה נכון? אנא עיזרו לי הנושא מאד מפריע לי בתפקוד יומיומי תודה רבה

23/07/2005 | 22:48 | מאת: ד"ר אייל גל

אכן פעמים רבות קיים קשר בין שיעול ממושך ורפלוקס חומצי מן הקיבה. טיפול בתרופות נוגדות חומצה יכול לפתור את הבעיה ומשמש גם כנסיון טיפולי לאבחון המצב. פני לגסטרואנטרולוג. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול