כאבים לאחר קולונוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

21/07/2005 | 16:20 | מאת: לילי

1.עברתי את הבדיקה הנ"ל לפני יומיים ונלקחה דגימה מפוליפ שנמצא. כאבים החלו לי רק יומיים לאחר הבדיקה. מה המשמעות? 2.האם כל פוליפ שמדמם בנגיעה בו וגבולותיו בלתי סדירים הינו סרטני? תודה

21/07/2005 | 19:31 | מאת: תמי

אני לא מוסכמת אולי לענות אבל נראה לי שממש לא ואם זה היה ככה היו אומרים לך ברור שלא כל פוליפ הוא סרטני.. בשביל זה בודקים את זה ולא אומרים לך ישר

23/07/2005 | 22:45 | מאת: ד"ר אייל גל

קיימת תסמונת של כאב לאחר פוליפקטומיה בעיקר אם בוצעה צריבה חשמלית, לרב חולפת תוך מספר ימים. גבולות לא סדירים של פוליפ אכן חשודים יותר לממאירות אך רק הפתולוגיה הסופית יכולה לתת את התשובה. כשפוליפ נראה ממאיר לרב הרופא יכתוב זאת בדו"ח. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול