יחסכם לקנדידה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

21/07/2005 | 11:46 | מאת: יעלי

שלום! אני סובלת מבעיות במעיים, עייפות חוסר ריכוז, לימופציטים גבוהים, ברזל נמוך ועוד כבר זמן רב. קראתי באינטרנט על הקנדידה, כל התסמינים הלמו את מה שאני מרגישה. דיברתי עם רופא המשפחה שלי והוא הגיב לתופעה בזלזול. אני סובלת מאוד מהתסמינים האלה כבר למעלה משנה. מה עמדתכם לקנדידה? האם יש התפתחות של הפטריה שגורמת לסינים הנ"ל? איך מטפלים בהם בצורה קונוונצינלית? תודה!

21/07/2005 | 19:36 | מאת: תמי

קנדידה זה לא נושא קונבציליונציואלי, ולכן איזה לזה טיפול ברפואה הקונבציל' לדעתי.

23/07/2005 | 01:12 | מאת: ד"ר אייל גל

אין קשר בין קנדידה לתופעות האלו והרפואה הקונבנציונלית לא עוסקת בכך. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול